Det med småt


Peopleteam baserer sine aftaler på gensidig åbenhed, respekt, ordentlighed og forståelse.

En faktureret aftale kan altid flyttes til et andet tidspunkt. Eksempler:

  • Har du tilmeldt dig et åbent kursus, er det gratis at flytte til et andet kursus med ledige pladser – du må også gerne overdrage din plads til en kollega.
  • Har du bestilt et firmakursus eller rådgivning, er det gratis at flytte leverancen til et andet tidspunkt. Dog forbeholder vi os ret til at fakturere for allerede afholdte udgifter (f.eks. rejse, ophold, kursuslokaler m.v.).
  • Vi forbeholder os ret til at flytte, ændre eller aflyse et kursus. Vi informerer dig selvfølgelig så hurtigt som muligt, så vi sammen kan finde en god løsning. Ved aflysning refunderer vi naturligvis betalt kursus- og evt. eksamensafgift. Dog fraskriver vi os ansvaret for øvrige omkostninger, du måtte have haft ifm. kursusdeltagelsen.

Eventuel afbestilling skal foregå via mail til booking@peopleteam.dk

Ved afbestilling 15 dage før afholdelse beregnes der 10% i administrationsgebyr. Sker afbestilling senere end 14 dage før afholdelsen opkræves et gebyr på 50%, og ved afbestilling senere end 7 dage før betales fuld pris. Hvis du bliver forhindret i at deltage, er du naturligvis velkommen til at overdrage din plads til en kollega.

Er du utilfreds med en leverance, så får du pengene tilbage – blot skal du fortælle os, hvad du har været utilfreds med, så vi kan rette op og gør det bedre fremover.

Er du tilfreds, håber vi, at du deler din tilfredshed med andre, og vil skrive en anbefaling om os >>

Du har ret til at gøre, hvad du vil med den viden, og de materialer, du modtager. Bare ikke med de materialer, vi får fra vores samarbejdspartnere. Dem må du ikke kopiere eller videreformidle uden de fornødne aftaler – men det må Peopleteam heller ikke, så vi er i samme båd :).

Kvitteringer for aftaler sendes via mail. Vi sender faktura til dig pr. mail eller EAN ved aftaleindgåelse. Betalingsbetingelser er 8 dage, såfremt andet ikke er aftalt. Alle priser er i DKK og ekskl. moms.

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i priser eller øvrig information på siden.