Den Store IT Support og Service Desk Dag 2018


– En dag med netværk og fagligt input for hele afdelingen

ActionEventDato(er)TypeStedPris
TilmeldKonference: Den Store IT Support og Service Desk Dag 201813. april 2018KonferenceKøbenhavn1.495 (Early bird: 795)

SNEAK PEEK!!

(programmet opdateres løbende med flere firmacases)

EARLY BIRD RABAT: kun 795 kr. ekskl. moms pr. deltager indtil 19. januar 2018 (normalpris 1.495 kr. ekskl. moms)

Dato: 13. april 2018
Sted: Scandic Sydhavn, Sydhavns Pl. 15, 2450 København

 

Program


9.00 Velkomst ved BlueHat og Peopleteam. Dagens dirigenter sætter scenen.


Succesfuldt arbejde med kulturen i ServiceDesken hos Coop

At skabe succesfulde kulturændringer i en afdeling kræver både masser af tid, energi, en synlig ledelse og oprigtigt commitment fra medarbejderne. Det lyder som en stor mundfuld. Men de positive resultater for indsatsen kommer mange gange tilbage. Hos Coop har de i ServiceDesken gennem længere tid arbejdet med området, og giver her deres erfaringer og resultater.
Få bl.a. indsigt i:

  • Hvordan man arbejder dedikeret mod at få skabt et High Performance Team med stærkt sammenhold
  • Målrettede indsatser hvor trivsel og den ekstra gode brugerservice er i højsædet
  • Vedvarende forankringer og fremtiden

Julie Schaldemose, Afdelingsleder i Service Desk
Thomas Petersen, Teamleder i Service Desk
Coop Danmark


Workshop A: Incident management i verdensklasse

Målgruppe: Medarbejdere og mellemledere i Service Desken / IT supporten

Langt de fleste IT Service Desks har efterhånden fået implementeret ITILs incident management-proces, men i hvor høj grad følger vi egentlig best practice, og hvor ofte er vores arbejdsgange uperfekte grundet travlhed, manglende erfaring og måske begrænset værktøjsunderstøttelse?
I denne workshop gennemgår vi de enkelte aktiviteter i incident-processen, og sætter fokus på typiske faldgruber, som mange IT-afdelinger lider under – samt hvordan du kan undgå disse faldgruber.
Medbring gerne din egen incident-proces, og få den inspiceret nøje med ITIL-øjne.
Når du er færdig med workshoppen, har du en række helt konkrete ideer til, hvordan du kan optimere din incident-proces, så den kommer helt i verdensklasse.

Workshop-facilitator: Johnny Jensen, Peopleteam


Workshop B: Tag bedre beslutninger med Big Data

Målgruppe: Mellemledere og ledere i Service Desken / IT supporten

Der genereres en stor mængde data i Service Desken, men ofte er data ikke i en kvalitet eller tilgængelighed, som giver lederne mulighed for at bruge dem til ret meget. Det gælder om at komme på forkant med sagsmængden og kunne bruge data til f.eks. at kunne prioritere bedre mellem sagerne og danne sig et overblik over, hvor der er behov for en ekstra indsats.
På denne workshop kommer vi til at tage afsæt i konkrete problemstillinger, som de fleste oplever i ledelsen og styringen af en Service Desk, og vi kommer til at vise eksempler på, hvordan Big Data kan bringes i anvendelse.
Vi håber på en livlig debat og konkrete diskussioner ud fra deltagernes problemstillinger.
Når du er færdig med workshoppen, vil du have konkrete ideer til hvordan du i højere grad kan bruge det data du har til rådighed, til at få et bedre overblik, og træffe bedre beslutninger. Både i dagligdagen og på det strategiske plan.

Workshop-facilitator: Jonas Højbjerg Hansen, BlueHat


KEYNOTE

Fremtidens Service Desk – et kig i krystalkuglen

Når IT services og teknologier ændrer sig, ændrer Service Desk’ens rolle sig også. Hvad betyder det for Service Desk’en, at flere og flere services bliver leveret af leverandører, ’”der befinder sig i skyen”’, og at de services, virksomheden fortsat selv leverer, skabes af små selvstyrende agile teams, der både udvikler og efterfølgende drifter og supporterer servicen? Eller at de kognitive teknologier efter 30 års modning nu er så langt fremme, at de kan løse reelle problemer og endda tale med brugerne? I hvilken grad vil virksomhedens interne Service Desks smelte sammen på tværs af IT, økonomi, facility management og HR, og i hvilken grad vil den interne Service Desk smelte sammen med kundeservice i takt med at virksomhedens ydelser i større og større grad kommer til at bestå af IT? Hør Christians bud på ovenstående muligheder og udfordringer.

Christian F. Nissen, BlueHat

Bio: Christian F. Nissen har 30 års erfaring i it-branchen og arbejder med it service management, it governance, it-drift og informationssikkerhed. Han er kendt som en international bannerfører, forfatter og foredragsholder, men også som en erfaren og ‘nede-på-jorden profil’, der arbejder konkret med at få tingene til at blive til noget i virkeligheden.


15.20 Afslutning ved dagens dirigenter

15.30 Tak for i dag

Efter konferencen inviteres i alle til:

Vinsmagning med BusinessNow


Foreløbige udstillere: