Fremtidens kvinder – Fremtidens leder konferencen 2019


Scandic danner rammerne for 250+ kvindelige erhvervsledere, iværksættere, HR-ledere og trendsættere d. 10. oktober 2019 

Stor konference for kvindelige ledere 2019


Tilmeld dig hos Kursus-Kompagniet

Se mere info og tilmeld dig her >>


Om konferencen

Hvad er godt lederskab? Er du født leder? Hvad er DINE behov som som kvindelig leder? Vil du have konkrete værktøjer, ny inspiration og motivation? Konferencen sætter bl.a. fokus på disse spørgsmål, og vi har inviteret nogle af nogle af Danmarks mest indflydelsesrige, modige kvindelige og mandlige ledere og indlægsholdere – kom og bliv inspireret, motiveret og meget klogere på, hvad der i fremtiden kræves af dig som kvindelig leder, og hvordan du aktivt kan bruge din kvindelige energi i dit lederskab..

Du kan glæde dig til en helt fantastisk dag, masser af sparring med andre inspirerende kvindelige ledere, aktive workshops, motiverende og humoristiske foredrag – vi lover, at både kreativiteten og lattermusklerne vil blive taget i brug denne dag.


I år sætter vi bl.a. fokus på:

Stress – er det også dit eget ansvar?
Kvinder i ledelse – brug dine værdier aktivt, det giver flere kunder ( værdi og kulturforankring)
Power og kvindelig energi
Den kvindelige leders fremtoning og opførelse – hvad betyder denne?
Hvad er fremtidens ledelse – hvilke krav stiller den til os?
Forankring af ens grundværdier
Powerkvinder gennem tiden – hvad bringer fremtiden kvindelige leder til bordet
Positiv psykologi i ledelse
…og meget mere

Danmarks bedste historiker Kåre Johannessen har aldrig været kvinde…men han har med stor iver studeret fænomenet gennem mere end 40 år, og tager dig med på en sjov og fantastisk rejse gennem tiden, med hans humørfyldte foredrag “Hjælpeløse Fruentimmere….?!?

Mød også Henrik Leslye med foredraget “Positiv psykologi i ledelse”. Henrik er en prisbelønnet og erfaren foredragsholder, underviser, coach og strategisk rådgiver der hvert år, inspirerer og træner mange tusinde ledere og medarbejdere. Han er kendt for sit engagement og smittende humør, der i kombination med hans stærke forskningsbaserede viden, sikrer samtlige deltagere et højt udbytte i og uden for kursuslokalet. Henrik baserer sin undervisning og foredrag på den nyeste forskning inden for psykologi, ledelse, neuropsykologi og organisationsudvikling.

WORKSHOPS

  • “Stress er også dit eget ansvar”Rikke Maj Thauer
  • Sanne Møller Skovgaard ”Grounded Leadership”
  • Trine Egede – Workshop: ”Fremtidens ledelse er bæredygtig”

Hvis du ønsker at deltage på én eller begge workshops, kan du tilmelde dig længere nede på siden (inkl. i prisen). Vores program giver dig mulighed for at deltage på begge workshops.

På Hotel Scandic Sluseholmen byder vi på skøn morgenbuffet, Urban lunch med både kolde og varme retter, eftermiddagsbuffet, samt alt hvad hjertet kan begære i form af the, kaffe i alle varianter, kolde drikke, sunde drikke, og selvfølgelig en vinsmagning til at slutte dagen af med.

Målgruppe

Kvindelige ledere og mellemledere i erhvervslivet, Ivæksættere, HR ledere og trendsættere. Går du fra medarbejder til ny leder, er dette også en konference for dig.