ITIL® 4 Specialist: Acquiring & Managing Cloud Services Intro (gratis)


Et hurtigt overblik over ITIL specialistkurset AMCS

Kontakt os for mere info om dette kursus >>

Formål

På ITIL 4 AMCS Intro får du indblik i det videregående kursus ITIL® Specialist: Acquiring & Managing Cloud Services, der er udviklet til at understøtte it-professionelle, der er involveret i
indkøb, implementering og løbende evaluering af cloud-tjenester og teknologier, så de sikre, at disse skaber værdi.

Indhold

På denne intro får du et overordnet overblik over kursets indhold, og en forståelse af, hvordan cloud-indkøb og teknologi kan integreres med og understøtte en bredere forretningsstrategi og funktioner, uanset sektor, branche eller cloud-modenhed.

Målgruppe og forudsætninger

Denne intro henvender sig til alle, der arbejder med indkøb, implementering og løbende evaluering af cloud-tjenester og teknologier.

Derfor er kurset blandt andet relevant for:

  • It-ledere
  • Procesejere og -managers
  • Projektledere
  • Enterprise arkitekter
  • Service- og kundeansvarlige
  • Service management konsulenter

Forudsætninger for selve kurset: Der er ingen formelle forudsætninger for at deltage på dette modul. De relevante nøglebegreber fra ITIL 4 vil blive dækket som en del af pensum, hvilket gør det tilgængeligt for alle interesserede, der ønsker at opnå kritiske færdigheder og opnå en formel certificering på dette område.

Planer for AMCS certificerende kursus

Peopleteam planlægger at blive akkrediteret til at afholde det fulde 3-dages kursus i 2022. Vis din interesse ved at kontakte os for mere info om dette kursus >>

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.