ITIL® 4 Specialist: Sustainability in Digital & IT Intro (gratis)


Et hurtigt overblik over ITIL specialistkurset SDIT

Kontakt os for mere info om dette kursus >>

Formål

På ITIL 4 SDIT Intro får du indblik i det videregående kursus ITIL 4 Specialist: Sustainability in Digital & IT, der omhandler tilpasning af bæredygtighedsmål med digitale strategier og it-strategier.

Indhold

På denne intro får du et overordnet overblik over kursets indhold, og en forståelse af modulet, der har fokus på nøglekompetencer og kompetencer inden for bæredygtighed, samt ideen om at serviceorganisationer bør udvikle og opbygge kapacitet inden for deres teams til effektivt at løse bæredygtighedsudfordringer.

Målgruppe og forudsætninger

Denne intro henvender sig til alle, der ønsker at forstå den rolle IT og digitale tjenester har i forhold til miljøet, samtidig med at man undersøger mulighederne for at påvirke det positivt.

Derfor er kurset blandt andet relevant for:

  • It-ledere
  • Procesejere og -managers
  • Projektledere
  • Enterprise arkitekter
  • Service- og kundeansvarlige
  • Service management konsulenter

Forudsætninger for selve kurset: Der er ingen formelle forudsætninger for at deltage på dette modul. De relevante nøglebegreber fra ITIL 4 vil blive dækket som en del af pensum, hvilket gør det tilgængeligt for alle interesserede, der ønsker at opnå kritiske færdigheder og opnå en formel certificering på dette område.

Planer for SDIT certificerende kursus

Peopleteam planlægger at blive akkrediteret til at afholde det fulde 3-dages kursus i 2022. Vis din interesse ved at kontakte os for mere info om dette kursus >>

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.