PRINCE2® Foundation


– Verdens mest benyttede projektstyringsmetode – baseret på PRINCE2 version 6

Kursuskalender

DatoSted 
10.-12. juni 2024TaastrupTilmeld
19.-21. juni 2024KøbenhavnTilmeld
9.-11. September 2024TaastrupTilmeld

Husk at skrive ”Peopleteam” i beskedfeltet i step 3, når du tilmelder dig via Teknologisk Institut.

Kontakt os for firmaforløb

Praktiske informationer

Varighed: 3 dage

Tidspunkt: 9.00 – 17.00

Kursuspris: 14.499,- ekskl. moms

Kursusprisen inkluderer forplejning, kursusmateriale og eksamen.

 

Formål

Projektledelse er blevet en del af hverdagen i de fleste virksomheder og organisationer. Men mange projekter fejler i at nå deres mål – ikke fordi der er mangel på faglige kompetencer, men fordi der opstår uklarhed omkring roller og ansvar, der mangler tid og ressourcer, og fordi kommunikationen ofte ikke er klar og konsekvent.

Ved at have en struktureret og gennemtestet tilgang til projektstyring, der kan tilpasses organisationen eller det enkelte projekt, er du sikker på at få flere projekter kørt succesfuldt i mål med det forventede udbytte som resultat.

Hos Peopleteam  ønsker vi at klæde vores kursister på til at kunne planlægge, styre og gennemføre projekter med succes, og som projektleder er det en fordel at kunne mestre PRINCE2®

Kurset giver dig på blot 3 dage viden om og fortrolighed med PRINCE2®-projektstyringsmetoden, så du i praksis kan arbejde som PRINCE2-projektleder. Kurset afsluttes med den akkrediterede PRINCE2 Foundation-eksamen og certificering.

 

Efter kurset er du bedre til:

  • At planlægge, styre og gennemføre projekter
  • At benytte best practice inden for PRINCE2®
  • At styre projekter efter PRINCE2®-metoden
  • At indgå som deltager i projekter, der styres efter PRINCE2®

 

Om PRINCE2®-metoden

PRINCE2® er en international anerkendt metode til projektstyring. PRINCE2®-metoden er udviklet ud fra erfarne succesfulde projektlederes praksis. Den er i dag den førende projektledelsesmetode internationalt og er udbredt i over 90 lande og oversat til 11 sprog.

Med PRINCE2 øger du succesraten i dine projekter og minimerer risikoen for fejl og kuldsejlede projekter. PRINCE2 Foundation giver dig den grundlæggende viden om metoden og forbereder dig til eksamen. Ønsker du derefter at gå videre kan du vælge overbygningen PRINCE2 Practitioner.

Kurset er baseret på seneste version af PRINCE2® manualen (version 6).

 

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til projektledere, projektdeltagere, projektadministratorer, projektchefer og styregruppedeltagere, der har nogen erfaring med projektarbejde.

Du kan søge om støtte gennem Finanskompetencepuljen til dette kursus, hvis du er ansat i en virksomhed, der er omfattet af overenskomsten mellem FA og Finansforbundet.

 

Undervisning og form

På dette kursus får du en helt unik mulighed for at arbejde med dit eget individuelle projekt, i tæt sparring med underviseren. Dermed er du sikret at du bringes væsentligt videre i forhold til at kunne anvende PRINCE2 i praksis samtidig med at du bliver klar til eksamen og certificering.

Kurset er bygget op af en selvstudieperiode og 3 sammenhængende kursusdage. På kurset er der fokus på dels den teoretiske gennemgang, dels erfaringer vedrørende best practise for den praktiske anvendelse af PRINCE2, dels arbejdet med egen praktiske case.

Ca. 4 uger inden kursusstart modtager du grundbog og materialer til kurset. Enten pr. post eller på et af vores intromøder.

Du skal påregne 40-50 timers forberedelse inden kursusstart.

Undervisningen er en kombination af klasseundervisning, case- og gruppearbejde, selvstudie samt hjælpeværktøjer og øvelser. Det er vigtigt, at du forbereder dig inden de 3 kursusdage for at få det optimale udbytte af kurset samt at være bedst muligt forberedt til eksamen.

 

Eksamen

PRINCE2® Foundation-eksamen er en multiple-choice-test af 1 times varighed.

50% af spørgsmålene skal besvares korrekt for at bestå og opnå certificeringen.

Efter endt kursus modtager du et kursusbevis, og får efter ca. 2 uger tilsendt det officielle certificeringsbevis fra certificeringsmyndigheden AXELOS i England.

 

Ekstra med i prisen

Prisen inkluderer officiel PRINCE2® manual og forberedelseshæfte, adgang til PRINCE2®-quiz og fuld forplejning på alle kursusdagene.

 

Samarbejdspartnere

The PRINCE2® courses on this page are offered by Teknologisk Institut ATO of AXELOS Limited

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.