Samarbejdspartnere


Peopleteam stiller høje krav til kvaliteten af løsninger, og har derfor etableret samarbejde med en række partnere med særlige spidskompetencer. Vi samarbejder i udvikling og leverance af ydelser med følgende virksomheder:

Axelos er ejer af bl.a. ITIL intellectual properties, og er således en vigtig samarbejdspartner for Peopleteam.

 

DANSK IT er en uafhængig interesseorganisation og et fællesskab for it-professionelle. Her kan du sætte fokus på din karriere gennem fortsat kompetenceudvikling og deltagelse i Danmarks største it-faglige netværk.

 

Peopleteam og Dialog+ samarbejder om at udvikle og levere skræddersyede træningsforløb for servicevendte organisationer. Dertil har vi i fællesskab udviklet det stærkt populære kursus SDComm© – kommunikationsuddannelsen for Service desk medarbejdere >>.

 

EXIN certificerer it-professionelle over hele verden, og er aktiv i mere end 165 lande. Når du tager et SIAM-kursus hos Peopleteam, er det EXINs gennemprøvede eksamenssystem, du bruger til din afsluttende certificering.

 

GamingWorks er i 2016 blevet kåret til en af de 100 virksomheder i verden, der har størst indflydelse på læring i IT-miljøer, og Peopleteam er certificeret til at levere flere af deres banebrydende simulationsspil, der skaber ægte forandring i hverdagen.

 

Peopleteams ITIL-certificeringer leveres af verdens førende certificeringsorganisation, Peoplecert. Når du bliver ITIL-certificeret hos Peopleteam, kan du derfor være sikker på at få en 100% uvildig og objektiv vurdering af din viden, når du går til eksamen.

 

SPEAKERSlounge faciliterer spændende foredragsholdere fra hele landet, og Peopleteam indgår med sine dygtige foredragsholdere i SPEAKERSlounge’s netværk af talere, der alle har en stærk evne til at formidle sine mangeårige erfaringer og ekspertvidener på berigende og lærerige måder.

Du kan finde Johnny Jensens profil her >>

 

teknologisk_institut_logo

Peopleteam er leverandør af kurser til Teknologisk Institut, der har leveret uddannelse til dansk erhvervsliv siden 1906 og dermed har mere end 100 års erfaring med kurser og uddannelser.