Samarbejdspartnere


Peopleteam stiller høje krav til kvaliteten af løsninger, og har derfor etableret samarbejde med en række partnere med særlige spidskompetencer. Vi samarbejder i udvikling og leverance af ydelser med følgende virksomheder:

 

atea_logo

Peopleteam er leverandør af ydelser til ATEA Education, som leverer Education-as-a-Service ved at tilbyde de mest aktuelle kurser, skræddersyede forløb, e-learning, blended learning, kursusadministration, test og certificering.

 

Axelos er ejer af bl.a. ITIL intellectual properties, og er således en vigtig samarbejdspartner for Peopleteam.

 

DANSK IT er en uafhængig interesseorganisation og et fællesskab for it-professionelle. Her kan du sætte fokus på din karriere gennem fortsat kompetenceudvikling og deltagelse i Danmarks største it-faglige netværk.

 

Peopleteam og Dialog+ samarbejder om at udvikle og levere SDComm© – kommunikationsuddannelsen for Service desk medarbejdere.

 

GamingWorks er i 2016 blevet kåret til en af de 100 virksomheder i verden, der har størst indflydelse på læring i IT-miljøer, og Peopleteam er certificeret til at levere flere af deres banebrydende simulationsspil, der skaber ægte forandring i hverdagen.

 

kursusplanen-logo

Peopleteam er leverandør af ydelser til Kursusplanen, som tilbyder gratis kursusformidling, rådgivning og planlægning.

 

global_knowledge_logo

Peopleteam er leverandør af ydelser til Global Knowledge, som er blandt verdens førende kursusudbydere inden for IT Service Management.

 

peak_logo

Peopleteam er leverandør af ydelser til Peak Consulting Group. Peak er blandt Danmarks førende rådgivningsvirksomheder, etableret i 2006 med det mål at blive den foretrukne samarbejdspartner i Skandinavien indenfor at omsætte strategi til værdi.

 

Peopleteams ITIL-certificeringer leveres af verdens førende certificeringsorganisation, Peoplecert. Når du bliver ITIL-certificeret hos Peopleteam, kan du derfor være sikker på at få en 100% uvildig og objektiv vurdering af din viden, når du går til eksamen.

 

 

teknologisk_institut_logo

Peopleteam er leverandør af ydelser til Teknologisk Institut, der har leveret uddannelse til dansk erhvervsliv siden 1906 og dermed har mere end 100 års erfaring med kurser og uddannelser.