Gratis seminar: Videndeling, AI, Deep Learning og Robotics i IT Service Desken


DatoSted 

Program

08:30 Kaffe med morgenbrød

09:00 Seminaret starter

09:00-09:45

Videndeling i IT Service Desken

– en naturlig del af incident management

En væsentlig del af AI og Robotics er at få styr på sin videnopsamling. Især i Service desk og IT er videndeling og dokumentation en næsten evig og tilbagevendende kilde til frustration.

På dette indlæg gennemgår vi ,hvordan den daglige incident management kan optimeres ganske betragteligt gennem systematisk opsamling af viden hver eneste gang, man håndterer et incident.

Processen er forbavsende simpel – og kan gennemføres med flere forskellige niveauer af værktøjsunderstøttelse. Så når virksomheden er klar til at gå ”full” AI, så har I allerede jeres vidensdatabase parat til at lade teknologien få frit spil.

Johnny Jensen, Stifter og partner, Peopleteam

09:45-10:05 – Pause

10:05-10:50

AI + RPA = Fremtidens IT Support

AI forandrer totalt kundeservice og åbner op for helt nye muligheder og indsigt. Men AI er der også meget hype. Så hvad er op og ned, hvad er nutid og hvad er science fiction?
Indlægget vil sætte fokus på hvad er nyt indenfor AI, hvad det skaber af muligheder, og gøre det via en række konkrete cases og erfaringer. Casene vil f.eks. indeholde avanceret chatbots med fuld AI styrke som er integreret ind med RPA og forretningsviden.
Oplægget vil give et overblik over udfordringerne i at møde kunder og brugere, som i fremtiden vil have krav om kort ventetid, konsistens på tværs af support kanaler, høj resolution rate og at vi har styr på data og informationer – så kunderne ikke skal gentage sig selv, eller ligefrem løse problemet før kunden har oplevet det.

Stephen Alstrup, CEO SupWiz og Professor ved Københavns Universitet (AI, Big Data og algoritmer)

10:50-11:10 – Pause

11:10-11:55

Effektiv vidensdeling og SupWiz AI/maskinlæring sikrer os en førerposition på det danske marked for IT support

Der er ikke kun en formel på hvorledes man skaffer sig en førerposition på support området. Hør hvorledes vi i NNIT gennem en kombination af klassiske support discipliner kombineret med det nyeste indenfor AI/Machine learning har sikret sig en førende position indenfor IT support i Danmark. Oplægget vil komme ind på NNITs omnichannel vision, herunder chatbots, AI ticket routing, KCS som vidensdelings metodik, machine learning til at forudse root causes, hvorledes det hele hænger sammen, samt hvilke krav det stiller til den fremtidige IT support organisation

Jakob Sassersen, Associate Vice President NNIT Service Support Center, hvor han til daglig er ansvarlig for en IT organisation på 300 mand globalt 

12:00 Seminaret slutter med frokost

Målgruppe

Chefer, mellemledere og medarbejdere inden for IT Service Desk,
teknisk kundeservice og IT-afdelinger.

Praktiske informationer

Afholdelse: Fredag den 29. marts kl. 9.00 – 12.00

Sted: World Trade Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup