Velkommen til SDComm©


Når du skal på kursus i SDComm© er der ikke noget forberedelse før kursusstart, men du bedes læse denne vejledning med tips og informationer – og henvende dig til Peopleteam/Dialog+, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til nedenstående.

 

Tips og ekstra information

Under kurset

Sørg for at være så “utilgængelig” som muligt i løbet af kurset. De tre dage er meget intensive, og de fleste kursister har behov for at læse og repetere mellem kursusdagene.

Kursusmateriale

Husk at medbringe din PC, da dele af undervisningen foregår med elektroniske materialer.
Der vil også være printet materiale, som du får på kurset, og du vil få et kompendium tilsendt.
Alt materiale er på dansk.

Eksamen

Hvis du skal til eksamen, foregår det på kursets sidste dag ca. kl. 15:00. Eksamen foregår online, så du skal medbringe PC med mulighed for at gå på internettet. Eksamen varer 60 minutter, er på dansk og med hjælpemidler (noter). Den består af 40 simple multiple choice spørgsmål, hvor man får et point for hvert rigtigt svar. For at bestå eksamen skal du have 65% rigtige, svarende til minimum 26 point. Ved beståelse modtager du et certifikat i ”SDComm©”.

Eksamen er på dansk.

Du vil få instruktioner til eksamen på kurset.

Skal du ikke til eksamen, slutter kurset for dig ca. kl. 15:00 på eksamensdagen.

 

Kursusbeskrivelse

Her finder du programmet for kursets 3 dage:

SDComm©

Hvis du deltager i et firmaforløb, kan der være aftalt et særligt program for din virksomhed. Du vil få nærmere information om dette, når kurset starter.

 

Spørgsmål og kontakt

Du er velkommen til at kontakte Peopleteam, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Kontakt-os